Je bent hier: De Hopbel → Nieuws
 
Handige links
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
DE HOPBEL

Bezoekadres

Schijndelse Mixed Hockey Club 

De Hopbel

Sportpark "Rooiseheide"

Rooiseheide 18

5481 SG Schijndel

Tel.: 073-5430621

Postadres

Postbus 339

5480 AH Schijndel

E-mail/Website

[email protected]

www.dehopbel.nl

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
10:15 Uit MO10-3 HC Oranje Rood MO10-5
Vorige pagina

Zaalhockeycompetitie 2015-2016

Nog niet eens begonnen met de competitie op het veld en toch al een bericht over de zaalhockey-competitie seizoen 2015-2016. Dit omdat we half september al de teams moeten aanmelden bij de KNHB. Anders dan eerdere jaren gaan we er nu vanuit dat elk juniorenteam meedoet met zaalhockey, tenzij de coach/trainer aangeeft dat zijn/haar team niet meedoet. We hebben de coach/trainers van elk juniorenteam een mail gestuurd met daarin de vraag of ze voor 7 september willen reageren.

 

Verder vragen we de coach/trainer om te polsen of er spelers bij zijn die niet mee doen met zaalhockey. Mocht u als ouders eind augustus nog niets hebben gehoord van de coach/trainer, neem dan even contact met de coach/trainer.

 

Als er teams zijn die nog geen coach en/of trainer hebben, zou het fijn zijn als één van de ouders inventariseert of er interesse is en vervolgens een mail stuurt naar [email protected]. Er zal vervolgens contact worden opgenomen met de betreffende ouder.

 

Sowieso zullen leden van de zaalhockey commissie kort na 31 augustus contact opnemen met de trainers/coaches om na te gaan of de mail goed ontvangen en begrepen is.

 

De kosten van zaalhockey lagen vorig jaar op € 65,00 per deelnemer en voor dit jaar verwachten we een beperkte stijging (de begroting moet nog worden gemaakt, en nog niet alle kosten zijn bekend). We gaan proberen de meeste wedstrijden in Schijndel te laten spelen. Door gebrek aan capaciteit op doordeweekse dagen in de sporthallen in Schijndel is het echter onvermijdelijk dat een groot aantal trainingen in de sporthal in Veghel zullen plaatsvinden. Het is van belang dat ouders zich realiseren dat in die periode dus ook voor trainingen een rijschema zal moeten worden gemaakt. Het zaalhockeyseizoen start op 7 december en duurt tot eind februari. Net als vorig jaar zullen we op twee zondagen in november de eerste trainingen gaan plannen. Net als vorig jaar, gaan we uit van 6 trainingen. Het aantal wedstrijden hangt af van de poule-indeling die door de KNHB wordt opgesteld. Deze zal naar verwachting op zijn vroegst medio november bekend zijn, vorig jaar was het zelfs pas eind november.

In de komende maanden zullen we u zo goed mogelijk op de hoogte houden.

 De zaalhockeycommissie


Inloggen op het DWF? Klik dan hieronder:

Hoofdsponsors



Kledingsponsors

Bekijk alle sponsoren
Goudsponsors

Bekijk alle sponsoren
Vandaag jarig
  • Gitta te Dorsthorst
Mededelingen
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Alle verslagen
KNHB Naar de KNHB Site


Naar de hockeykampen Site