Je bent hier: De Hopbel → Nieuws
 
Handige links
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
DE HOPBEL

Bezoekadres

Schijndelse Mixed Hockey Club 

De Hopbel

Sportpark "Rooiseheide"

Rooiseheide 18

5481 SG Schijndel

Tel.: 073-5430621

Postadres

Postbus 339

5480 AH Schijndel

E-mail/Website

[email protected]

www.dehopbel.nl

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
10:15 Uit MO10-3 HC Oranje Rood MO10-5
Vorige pagina

Zaalhockey trainingsleden en jongste jeugd groot succes!

Neem een hockeyzaal (bv. de Zuideinderparkhal), 2 uurtjes op een zaterdagmiddag (3x in totaal), een goede organisatie, een paar teamcaptains, +/- 34 meisjes en jongens (dit mogen er ook meer of minder zijn J), een hoop enthousiasme en een flinke dosis pret, wat krijg je dan?

Een geweldig leuke en geslaagde middag voor de trainingsleden en jongste jeugd om ook hun alvast kennis te laten maken met het spelletje wat zaalhockey heet.

Doordat er in de zaalhockeycompetitie 2 teams kwamen te vervallen bleef er onverwachts trainingsruimte over. En om ook deze trainingstijden te kunnen benutten is het idee ontstaan om voor de trainingsleden van de zaterdagochtend een 3-tal trainingen te organiseren in de zaal. En daar hebben veel kinderen gehoor aangegeven. Wat een enthousiasme en wat een plezier om dit mee te mogen maken!

De organisatie was in handen van de vaste begeleiding van de zaterdagochtend. Kim Geurts, Angelique Kastelijn en Eva Vervoort, geholpen door de trainsters Amber, Maaike, Kika en Karlijn als hun teamcaptains. Meike en Eline Kastelijn zijn alle 3 de zaterdagen spelleidsters.

Maak 5 teams met een leuke naam, zoals Vuurwerk, de Sterretjes, Champagne, de Oliebollen en de Klokjes en dan……. lekker hockeyen.

Geweldig leuk om te zien hoe de meiden en jongens zich vandaag vermaakt hebben! Geweldig om te zien hoe ze met z’n allen op de bal af gingen en op bepaalde momenten zelfs met hun eigen teamgenoten om de bal aan het "vechten” waren. Geweldig om te zien hoe de één in de wedstrijd op ging, terwijl de ander het doel verdedigde, maar dan ook alleen het doel verdedigde en niet anders. Gewoon heerlijk om te zien hoeveel plezier de kinderen vandaag hebben gehad en ik hoop dat dat voor iedereen in de foto’s is terug te zien.

Op zaterdag 28 januari en zaterdag 19 februari zien we de meiden en jongens graag weer in de Zuideinderparkhal om nogmaals op een leuke, sportieve, maar vooral in een ongedwongen sfeer, gezellig met elkaar te hockeyen.

Er zijn geen trofeeën te winnen, maar het gaat er om dat ze met z’n allen wederom een geweldig leuke middag hebben met hun trainsters en dat het "winnende” team de middag afsluit met een ererondje onder luid applaus van alle aanwezigen!

Alle kinderen in ieder geval bedankt voor jullie enthousiasme en tot de volgende keer!!

De foto's zijn hier te bekijken 


Inloggen op het DWF? Klik dan hieronder:

Hoofdsponsors



Kledingsponsors

Bekijk alle sponsoren
Goudsponsors

Bekijk alle sponsoren
Vandaag jarig
  • Lynn van den Berg
  • Jikke van den Hurk
Mededelingen
Uitslagen
DO25-2 HC Helmond DO25-4 5-3
D1 V.M.H.C. Basko D1 2-2
D2 Hockeyclub 's-Hertogenbosch D3 2-2
D3 Hockeyclub 's-Hertogenbosch D5 1-0
D4 HC Boekel D2-O 2-1
D5 Hockeyclub 's-Hertogenbosch D14 2-3
DO25-1 MHC Boxmeer DO25-1 0-4
H1 HC Eindhoven H1 2-2
H2 H.O.D. H2-O 3-1
Alle uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Alle verslagen
KNHB Naar de KNHB Site


Naar de hockeykampen Site