Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

Tijd T/U Team Tegen team
10:15 Uit MO10-3 HC Oranje Rood MO10-5

terug naar vorige pagina

Heren 1- V.M.H.& C.C. M.O.P. H1 : 1 - 3

De wedstrijd begon heel erg evenwichtig en geen van de teams kon echt een vuist maken in de beginfase.  Toch kwam Mop in de 19e minuut op voorsprong door een strafcorner maar deze stand werd in de 20ste minuut alweer recht getrokken door een geweldig ingestudeerd dood spel moment die uiteindelijk afgemaakt werd door Joep Korsten. Die hiermee ook zijn eerste officiĆ«le goal maakte voor Hopbel H1. Verder vielen er in de eerste helft nog 2 gele kaarten voor Mop. De tweede helft begon weer evenwichtig maar Mop werd sterker en scoorden na 9 minuten de 1-2, daarna was Mop jammer genoeg gewoon beter en dat resulteerde ook in de 23ste minuut tot de 1-3. Daarna kwam Mop er niet meer door maar wist de Hopbel ook niet meer te scoren waarmee de eindstand op 1-3 bleef staan. Helaas nam Mop hiermee de 3 punten mee naar huis op deze Super Sunday.

Volgende week speelt de Hopbel uit tegen koploper Berkel-Enschot en gaan ze weer vol voor de 3 punten!

Laatst aangepast door:Maxime Hubregtse om : 29-10-2014 2330