E-mail/Website

[email protected]

terug naar vorige pagina

Heren 1- Berkel Enschot H1 : 2 - 1

Na een bewogen week met de constatering dat er 3 blessures waren bij Hopbel was er zeker kans op een goed resultaat. Berkel-Enschot, het best presterende team voor de winterstop, blijkt in uit wedstrijden vaak de punten te laten liggen. Er waren dus zeker kansen voor Hopbel in wat een aangename wedstrijd bleek te worden. Na een gelijkwaardig eerste kwartier was het toch Berkel die uit een ongelukkige corner situatie de 0-1 op het scorebord kom neerzetten. Gelukkig was iedereen gebrand op een goed resultaat en werd dit wel deglijk beloond door een grieperige Joost Steenbakkers, die uit een strafcorner de score weer gelijk wist te trekken (1-1). Rust. Een doordringende preek van de coach in de rust zorgde ervoor dat iedereen het zelfde doel voor ogen had: een goede tweede helft neerzetten met werklust en gepaste agressie! Dit resulteerde in een goede team performance waarbij vooral Bart Broeders zijn taak subliem uitvoerde en de rest van het team daarin meetrok. Berkel liet weinig meer van zich zien en met nog maar 1 kans in de vorm van een strafcorner was Hopbel de absolute kandidaat voor de overwinning. Met goed spel en doorzettingsvermogen kon opnieuw Joost Steenbakkers via een strafcorner de winnende maken (2-1).

Met deze winst klimt Hopbel naar een 9de plek op de ranglijst. Door verlies van Rooi en winst van Geel-zwart blijft het verschil 2, respectievelijk 3 punten en zijn nog niet alle kaarten geschud. Volgende week staat HOD op het programma, een degelijke ploeg maar voor Hopbel opnieuw een uitdaging en motivatie voor een goed resultaat.

Laatst aangepast door:Maxime Hubregtse om : 20-4-2015 121:37