E-mail/Website

[email protected]

terug naar vorige pagina

Heren 1- Sint Oedenrode H1 : 1 - 1

Met een zonnige middag en een derby tegen Sint-Oedenrode op het programma zou het een mooie middag worden. Deze gedachte verdween al snel toen Oedenrode al vanaf de eerste seconden met hoge ballen begon te gooien en hier niet meer mee stopten. Toch werd er al vrij snel een strafcorner versierd aan de kant van Hopbel, die door goed keeperswerk van de tegenstander er niet in ging. De mannen van de hopbel bleven door drukken, en met resultaat. Het was Duran van der Schoot die zijn mannetje het bos instuurde en vervolgens Joep wilde aanpassen, maar door slecht verdedigend werk kwam de bal weer bij Duran retour die de bal vervolgens voor het intikken had: 1-0. Dit was tevens ook de ruststand. Na de rust veranderde niet veel aan het wedstrijdbeeld. Oedenrode lieten opnieuw zien dat ze een goede hoge bal in huis hadden. Diep in de tweede helft kreeg Oedenrode een strafcorner, die er uiteindelijke via een geluk erin ging: 1-1. De Hopbel was meteen wakker geschud en kreeg nog een aantal kansen, maar er was onvoldoende tijd om tot scoren te komen. Eindstand: 1-1 en een aantal stijve nekken bij Hopbel om iedere keer de hoge bal te volgen. Volgende week staat opnieuw een thuis wedstrijd op het programma en hopen op jullie steun!