Je bent hier: De HopbelVerenigingWegwijs op de site
 
Handige links
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
DE HOPBEL

Bezoekadres

Schijndelse Mixed Hockey Club 

De Hopbel

Sportpark "Rooiseheide"

Rooiseheide 18

5481 SG Schijndel

Tel.: 073-5430621

Postadres

Postbus 339

5480 AH Schijndel

E-mail/Website

[email protected]

www.dehopbel.nl

Wegwijs op de site 


Vragen en antwoorden
Achter de website zit een heel netwerk aan gegevens. Dit systeem, LISA, zorgt ervoor dat jij precies die gegevens te zien krijgt die voor jou relevant zijn. Wanneer jouw team traint, of je mag fluiten en hoe het wedstrijdprogramma eruit ziet. Ook kun je, als je ingelogd bent, gegevens over je teamgenoten zoeken, en belangrijk: ook wedstrijdverslagen maken of je eigen teampagina beheren. Veel gegevens zijn ALLEEN beschikbaar voor leden en andere betrokkenen van onze club. Log daarom altijd in om meer te weten en meer te zien.

Hoe log ik in met een wachtwoord?
Ga naar de Hopbel site www.dehopbel.nl In de linker kolom zie je INLOGGEN staan. Klik hier op, je komt nu op de Hopbel lidpagina. Vul hier je lidnummer en je wachtwoord in. Klik vervolgens op LOGIN. Ben je je gegevens vergeten klik dan op "inloggegevens vergeten? Klik hier". Je krijgt dan een nieuw wachtwoord toe gemaild.

Mijn gegevens kloppen niet. Hoe kan ik deze (laten) wijzigen?
Na het inloggen kom je in het beginscherm van jouw persoonlijke LISA pagina. Hier zie je dingen zoals nieuws, komende activiteiten en handige links. Rechts bovenaan staat "profiel". Hier staan gegevens van jou die in de ledenadministratie bekend zijn. Zijn je naam, adres of geboortedatum niet juist, dan verzoeken wij je dit door te geven aan [email protected]. Gegevens als het vaste telefoonnummer, mobiele nummer, mailadres(sen)  en/of wachtwoord kun je zelf wijzigen. Vergeet na het wijzigen niet om op de "bewaar" knop te klikken. Hier kun je overigens ook een pasfoto uploaden. Het is belangrijk om je gegevens up-to-date houden. Deze gegevens worden nl. gebruikt door de club, maar ook de coach en je teamgenootjes kunnen hier gebruik van maken. Klik tenslotte op de knop uitloggen.

Mijn inschrijfdatum klopt niet?
Door de invoering van LISA zijn helaas alle startdata gelijk gesteld, weet je je startdatum en wil je dit laten wijzigen stuur dan een e-mail naar 
[email protected]

Kan ik zelf mijn wachtwoord wijzigen?

Ja, je kunt zelf je wachtwoord wijzigen nadat je bent ingelogd. Dit doe je bij "profiel"(rechtsboven op de pagina). Eerst moet je je oude wachtwoord invoeren en daarna 2x het nieuwe wachtwoord, daarna "wijzigen" aanklikken en klaar. Lidnummer vergeten voor het inloggen? Even een mailtje naar [email protected]

Hoe vraag ik mijn wachtwoord aan?
Klik op "inloggen" in de linker kolom op de Hopbelsite. Daarna op "inloggegevens vergeten? Klik hier". Vul je lidnummer en je mailadres in, dan krijg je binnen een paar minuten een mail met een nieuw wachtwoord toe gestuurd. Als je je lidnummer kwijt bent of er echt niet zelf uitkomt stuur een mailtje naar [email protected]. De Hopbel zal je op het in LISA bekende mailadres een nieuw wachtwoord sturen. Hiermee kan je inloggen op jouw persoonlijke lidpagina. Let op: dit gaat fout als er meer mailadressen achter jouw naam staan of als het ingevulde adres niet overeenkomt met wat in LISA staat.

Hoe zet ik een verslag online? 
Log in en ga naar je teampagina. Team - Verslag invoeren. Onderin zie je de wedstrijd die net gespeeld is. Hier kun je een verslag invoeren. 

Hoe zet ik mijn teamfoto op de site?
De teamfoto kan toegevoegd worden door de coach of aanvoerder (bij de senioren). Inloggen via de Hopbelsite. Dan selecteer je bij je "persoonlijke team(s)" het team waar je de foto van wil toevoegen. Rechts bovenin kun je dan "selecteer teamfoto" aanklikken. Foto uploaden, en hij staat op de site. Let op! Het kan zijn dat je het formaat van de foto eerst moet verkleinen om hem passend op de site te krijgen (hier wordt aan gewerkt om dit te vereenvoudigen). 

Ik ben trainer/ik ben coach of doe vrijwilligerstaken maar ik heb geen inloggegevens, hoe kan ik die krijgen?
Even een mailtje naar [email protected]

Mijn ouders willen ook mijn wedstrijdschema kunnen zien en mail ontvangen. Kan dat?
Ja, dat kan. Als ze lid zijn, kunnen ze onder hun eigen lidnummer inloggen en als ze 'overige teams' in het linker menu aanklikken kunnen ze daar de teams kiezen waarvan ze de schema's meteen willen zien. Het hele wedstrijdschema van alle teams is overigens te zien in de groene balk boven aan de site. Klik op "hockey" en daarna op "wedstrijdschema". Zijn je ouders geen lid dan moeten ze onder jouw lidnummer en wachtwoord inloggen om je schema te zien. 

Hoe krijg ik mijn verjaardag op de site? 
Dat kun je niet meer zelf regelen. Wil je dit graag op de site, laat het ons dan even weten. Stuur een mailtje naar [email protected] of [email protected]

 
Inloggen op het DWF? Klik dan hieronder:

HoofdsponsorsKledingsponsors

Bekijk alle sponsoren
Goudsponsors

Bekijk alle sponsoren
Vandaag jarig
  • Marc Vissers
Mededelingen
Uitslagen
DO25-2 V.M.H.C. Geel-Zwart DO25-2 1-6
D1 HC Nova D1 1-3
D2 HCAS D2-O 4-4
D3 V.M.H.C. Geel-Zwart D3 3-1
D5 HC Grave D1 2-6
DO25-1 HC Gemert DO25-4 12-1
H2 HCAS H2-O 4-1
H30-1 Oss H30-2 3-3
H4 HC Etten-Leur H5 8-2
H5 HC Cranendonck H1 3-4
Alle uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Alle verslagen
KNHB Naar de KNHB Site


Naar de hockeykampen Site