Je bent hier: De Hopbel
 
Handige links
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
DE HOPBEL

Bezoekadres

Schijndelse Mixed Hockey Club 

De Hopbel

Sportpark "Rooiseheide"

Rooiseheide 18

5481 SG Schijndel

Tel.: 073-5430621

Postadres

Postbus 339

5480 AH Schijndel

E-mail/Website

info@dehopbel.nl

www.dehopbel.nl

Zaalhockey 2016-2017-update september

Algemeen: Sporthal de Beemd Veghel valt af als huurlocatie.
Zoals wellicht bekend is de zaal in Veghel niet meer beschikbaar voor de Hopbel. Bij de Dioscuren en de Zuideinderparkhal (hierna ZEPH) zijn nauwelijks doordeweekse tijden te krijgen voor trainingen.  Het gevolg is: zaaltrainingen zijn dit winterseizoen enkel nog

comment Voorstel zaalhockeyteams.docx

Zaterdag 5 november wijn en bierproeverij

Zaterdag 5 november 15.00 uur is het dan zo ver!!! De Hopbel wijn- bierproeverij. 🍾 🧀 Ongeveer 30 wijnen en diverse bieren zullen worden opgesteld in de kantine, met een heerlijk kaasje erbij. Deelname is 15 euro p/p. De avond duurt tot ongeveer 20.30 uur. Let wel, het is een proeverij en geen zuiperij! Iedereen kan

Oefenwedstrijd Hopbel Heren 1 - Nijmegen JA1

A.s. woensdag 28 september om 20:30 uur speelt Heren 1 een oefenwedstrijd tegen Nijmegen Jongens A1. Een team wat momenteel bovenaan staat in poule A, topklasse. Dus wederom een goed excuus om naar de Hopbel te komen en deze wedstrijd te bekijken. Bar is open (als het goed is :) )

Mosselavond vrijdag 4 november

Terug van weggeweest: Nu voor alle senioren, oud-leden en hun partners!!! Aanvang om 18.30 met aperitief en aansluitend een uitgebreid 3-gangen Mossel-diner. Na het diner zal de band Dr. Feelgood zorgen voor een zinderende muzikale feestavond. Kosten: 22,50 euro per persoon.

Een geslaagd spelregelcafe

Woensdag 14 september jl. was het spelregelcafe bij SMHC Hopbel en werd gepresenteerd door bondsscheidsrechter Olaf van Gastel. Er waren ook gasten van andere clubs, oa. uit Sint Oedenrode, Liempde en Uden.
Olaf heeft uitleg gegeven over de bestaande regels waarbij hij inging op vragen uit het publiek. 

Zondag 25 september HOD Heren 1-Hopbel Heren 1

Na ons 2-2 gelijkspel afgelopen zondag vs Weert H1, wacht ons aanstaande zondag: HOD HEREN 1. Een tegenstander die hun eerste wedstrijden wist te winnen met dezelfde cijfers; twee keer een 3-2 overwinning. Hierdoor bezetten zij de 3e plek, waar wij met onze 4 overwinningspunten een 5e plek op de ranglijst innemen. Elke zondag is weer een groot

Wie helpt er mee?!

Wij, Fleur Kooijmans, Anouk van Nistelrooij en Eveline van Dijck zijn alweer gestart met de voorbereidingen van het alom bekende  oliebollenzaalhockeytoernooi. Het toernooi wat ieder jaar weer georganiseerd wordt voor alle jongste jeugdteams van de Hopbel en  alle hockeyclubs uit de omgeving.

GEFELICITEERD MARLOES!

Als blijk van waardering voor haar sportieve prestatie tijdens de Olympische Spelen 2016 in Brazilië heeft Marloes Keetels vanmorgen de gemeentelijke erepenning in ontvangst mogen nemen. Burgemeester Jetty Eugster had het genoegen om Marloes te feliciteren met het behalen van de zilveren medaille, met het Nederlandse dames hockeyteam. 

Shirts met het juiste logo, dat van de RABOBANK

Alweer 2 weken geleden is de omruilactie voor de jeugd geweest om al hun "oude" shirts met het ABN-AMRO logo in te wisselen voor het nieuwe shirt met het logo van de nieuwe sponsor, nl. de RABOBANK. Mochten er nog jeugdleden zijn die nog geen shirt hebben, neem dan even contact met ons op middels het volgende mailadres: info@dehopbel.nl

GASTGEZINNEN GEZOCHT

Ivm de uitwisseling met het Princethorpe college uit Engeland, verwelkomen wij van 15 tot 19 oktober weer een groep Engelse kinderen bij ons als gast bij SMHC de Hopbel.

Voor de meisjes hebben wij inmiddels voldoende slaapplaatsen, maar voor de jongens zijn wij nog op zoek naar maar liefst 10 gastgezinnen.

Aan- en afmeldingen

Hieronder een overzicht van de aan- en afmeldingen van de afgelopen weken.
Aanmeldingen: Lauren Tilburgs Afmeldingen: Beau Brus MA2, Roland Jansen Heren jong 2.
.

Keepersclinic bij MHC de Dommel

Beste keep(st)ers,
Op zaterdag 29 oktober wordt er wederom de keepertje.nl clinic georganiseerd bij MHC de Dommel. Vanaf nu is het mogelijk om je daar voor in te schrijven.

Inloggen op het DWF? Klik dan hieronder:

HoofdsponsorsKledingsponsors

Bekijk alle sponsoren
Goudsponsors

Bekijk alle sponsoren
Vandaag jarig
  • Teun Rijsdijk
Mededelingen
Uitslagen
D1 HCAS D1 3-1
D2 HC Eindhoven D2 2-1
D3 HC Tilburg D6 1-2
D4 Oss D4 4-5
D5 HCAS D5 1-1
DA Hockey Geldrop DA 3-1
DJ1 HC Helmond DJ3 8-3
DJ2 Sint Oedenrode DJ1 1-9
H1 H.O.D. H1 2-1
H2 HC Tilburg H2 1-6
Alle uitslagen
Recente verslagen
KNHB Naar de KNHB Site


Naar de hockeykampen Site