Je bent hier: De Hopbel → Nieuws
 
Handige links
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
DE HOPBEL

Bezoekadres

Schijndelse Mixed Hockey Club 

De Hopbel

Sportpark "Rooiseheide"

Rooiseheide 18

5481 SG Schijndel

Tel.: 073-5430621

Postadres

Postbus 339

5480 AH Schijndel

E-mail/Website

[email protected]

www.dehopbel.nl

Vorige pagina

Bezoek Princethorpe

Met een kleine vertraging was het afgelopen zaterdag dan eindelijk zover. Na een gedegen voorbereiding stonden de zestien gastgezinnen en de organisatie van hockeyclub De Hopbel vol verwachting klaar om de Engelse jeugd te verwelkomen. Het zijn leerlingen van het Engelse Princethorpe College uit Rugby. Alweer voor de vijfde keer  bestond de groep dit keer uit 14 jongens en 20 meisjes van veertien en vijftien jaar.

Bij het bezoek stond de hockeysport centraal. Er waren onderlinge wedstrijden met de jeugdteams B en C van De Hopbel en er werd veel getraind. Ook dit jaar was de gezinsmiddag op zondag. Met afwisselende invulling zoals: lekker bowlen, wedstrijd van Dames 1 kijken, zelfs over een bezoekje aan de Efteling of een boottocht over de Binnen Dieze werd gesproken. Op dinsdag ging de groep voor een sightseeing naar ’s-Hertogenbosch. Daarna werd de dag afgesloten met een disco en barbecue voor de Engelsen en de kinderen van de gastgezinnen. Woensdagochtend om acht uur stond de bus al weer klaar voor de terugtocht naar Rugby.

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde uitwisseling. De commissie Engeland wil dan ook iedereen m.n. de club, de scheidsrechters en de accommodatiecommissie hartelijk bedanken voor hun medewerking in deze. Speciale dank gaat uit naar de 16 gastgezinnen die met hun gastvrijheid de basis hebben gelegd voor dit succes. Een succes wat in mei wederom een vervolg zal krijgen. Dan zullen er ongeveer 28 C-jongens een bezoek gaan brengen aan het Princethorpe College in Engeland.

Kijk voor meer foto's in het foto-album onder activiteiten.

De Engelandcommissie

Bart Rem
Maurice Rooijakkers
Ton Kool
Dorine v.d. Berg
Roland van Rozendaal


Inloggen op het DWF? Klik dan hieronder:

HoofdsponsorsKledingsponsors

Bekijk alle sponsoren
Goudsponsors

Bekijk alle sponsoren
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Mededelingen
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Alle verslagen
KNHB Naar de KNHB Site


Naar de hockeykampen Site