Je bent hier: De Hopbel → Nieuws
 
Handige links
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
DE HOPBEL

Bezoekadres

Schijndelse Mixed Hockey Club 

De Hopbel

Sportpark "Rooiseheide"

Rooiseheide 18

5481 SG Schijndel

Tel.: 073-5430621

Postadres

Postbus 339

5480 AH Schijndel

E-mail/Website

[email protected]

www.dehopbel.nl

Vorige pagina

NK Hockeytechniek 2011

In de herfstvakantie heeft het NK Hockeytechniek 2011 plaatsgevonden. Bij 12 hockeyverenigingen, in 12 steden door het gehele land, werd dit georganiseerd. Door middel van het invullen van een inschrijfformulier kon je je hiervoor opgeven.

De techniekdagen werden gegeven door trainers van Panasj. Panasj is een nieuw ontwikkelde trainingsmethode specifiek gericht op het hockey.

Doel van het NK Hockeytechniek is een leerzame en vooral leuke dag te hebben, waarbij je je techniek leert te verbeteren.  Per leeftijdscategorie gingen er per dag twee deelnemers door naar de Champions Day op zondag 30 oktober 2011 bij HDM in Den Haag.

Op 27 oktober 2011 was Den Bosch aan de beurt. Om 10.00 uur werden we verwacht in de kantine van HC Den Bosch. Met 11 enthousiaste hockeysterren en een aantal (enthousiaste) ouders vertrokken we om 09.15 uur vanaf De Steeg. Bij aankomst moesten de deelnemers hun naam opgeven en kregen zij een hockeybal, een hockeyshirt en een nummer mee. Dat nummer moest worden opgespeld voor de trainers. Er waren ongeveer 120 kinderen aanwezig.

Om goed 10.00 uur werd gestart met de warming up. Daarna werden de groepen op leeftijd (8/9, 10/11 en 12/13 jaar) ingedeeld. Vervolgens ging ieder groepje met een trainer naar het eerste spel. Na circa 15 minuten ging de zoemer en werd er doorgedraaid naar een ander spel. Tussendoor was er nog even een drinkpauze en om 12.30 uur was er voor een lekkere lunch gezorgd. Er waren knakworstjes, harde en zachte broodjes, drinken, diverse soorten beleg en ook nog fruit.

Daarna volgde het middagprogramma. Het weer was fantastisch, dus het was geen straf om langs de kant de kinderen te volgen. De middag verliep op dezelfde manier als de ochtend. Om 15.00 uur waren alle spellen gespeeld en werd het tijd om te kijken wie er Dribbelkampioen was geworden. De bekendmaking van de kampioen van die dag werd binnen in de kantine bekendgemaakt. Ook De Hopbel, in naam van Bram Schröder, zat er tussen! In de leeftijdscategorie 8/9-jarigen werd Bram samen met een meisje, uit dezelfde categorie, uitgeroepen tot kampioen van de dag. Alle kinderen ontvingen een bidon en een medaille en om 16.00 uur kwam deze geweldige dag ten einde.

Op 31 oktober 2011 is de familie Schröder dus afgereisd naar Den Haag. Zij werden daar om 14.30 uur verwacht. Er waren diverse hockeyinternationals aanwezig en deze dag zag er ongeveer net zo uit als de Techniekdag in Den Bosch. Rond de klok van 17.00 uur werden de kampioenen bekend gemaakt. Bram is uiteindelijk geen kampioen geworden, maar heeft wel een geweldige prestatie geleverd! Met een ervaring rijker daalden zij begin van de avond weer af naar Schijndel.

Volgend jaar in de herfstvakantie worden de Rabo NK Hockeytechniekdagen opnieuw georganiseerd. Waarschijnlijk ook weer in Den Bosch. Dus houdt de website van de Hopbel in de gaten, want wie weet heb jij volgend jaar wel de stiX-FACTOR en wordt jij Nederlands kampioen!


Inloggen op het DWF? Klik dan hieronder:

HoofdsponsorsKledingsponsors

Bekijk alle sponsoren
Goudsponsors

Bekijk alle sponsoren
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Mededelingen
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Alle verslagen
KNHB Naar de KNHB Site


Naar de hockeykampen Site