Je bent hier: De Hopbel → Nieuws
 
Handige links
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
DE HOPBEL

Bezoekadres

Schijndelse Mixed Hockey Club 

De Hopbel

Sportpark "Rooiseheide"

Rooiseheide 18

5481 SG Schijndel

Tel.: 073-5430621

Postadres

Postbus 339

5480 AH Schijndel

E-mail/Website

[email protected]

www.dehopbel.nl

Vorige pagina

Fotoplanning Plus plaatjesactie Jeugd en commissies

Beste Hopbel-lid, ouder(s)/verzorger(s),

Mede in het kader van het 90-jarige bestaan van onze vereniging op 20 maart 2023 organiseren wij samen met PLUS Bertrams een unieke S.M.H.C. De Hopbel Sportplaatjesactie.

Voor deze actie word je gefotografeerd. De foto’s worden samen met je naam en teamnaam of functie binnen onze vereniging beschikbaar gesteld aan PLUS Bertrams. PLUS Bertrams zorgt voor het maken van de plaatjes. In de periode van maandag 16 januari 2023 t/m zondag 12 maart 2023 kunnen de plaatjes worden gespaard. Na de afsluitende ruilbeurs op woensdag 15 maart hopen wij dat jullie albums compleet zijn!

Een professionele fotograaf zal alle leden in het clubhuis van S.M.H.C. De Hopbel komen fotograferen. Via de link onderaan dit bericht vind je de planning van de fotograaf. Er staat aangegeven welk team wanneer wordt verwacht bij de fotograaf. Op 29 oktober aanstaande worden alle jeugdteams, commissies en het bestuur gefotografeerd en op 30 oktober aanstaande alle senioren teams. De tijdstippen vind je ook via de link onderaan dit bericht.

We begrijpen dat er mogelijk leden in dit weekend niet aanwezig kunnen zijn in verband met de herfstvakantie. Daarom hebben we een aantal "veegsessies” gepland. Kun je niet aanwezig zijn op 29 oktober dan is er een eerste veegsessie op 30 oktober om 11.40 uur. Je hebt dan alsnog een mogelijkheid om een foto te laten maken. Kun je beide dagen niet, dan worden er op 5 november nog een aantal veegsessies gepland. We maken zo snel mogelijk na 30 oktober bekend op welke momenten deze plaatsvinden. Dit is afhankelijk van het aantal foto’s dat nog moet worden gemaakt.

Om ervoor te zorgen dat er een goede doorstroom is en we niet uitlopen in de planning, willen we iedereen vragen om klaar te zijn voor de foto op het aangegeven tijdstip. Zorg dat je op het aangegeven tijdstip gereed bent. Dit betekent:
- Draag het witte Hopbelshirt
- Zorg dat haren, kleren, make-up, kraag etc. goed zitten.

Om vervolgens van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken hebben we toestemming van jou of van jouw ouder(s)/verzorger(s) nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet worden gedrukt. Veel leden hebben al schriftelijk toestemming gegeven. Voor wie dit nog niet heeft gedaan en wel aan de actie mee wil doen, doe dit zo snel mogelijk! Je kan dit nu ook online doen via de volgende link: https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/DeHopbel

Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de plaatjesactie het recht om deze gegevens te laten verwijderen. Je begrijpt natuurlijk dat als de albums en plaatjes al zijn gedrukt, we dat niet meer kunnen terugdraaien.

Heb je na dit bericht nog vragen of opmerkingen mail dan naar [email protected]. Kun je op de drie aangegeven dagen niet worden gefotografeerd, laat dit ook even weten en dan zoeken we samen naar een oplossing.

Bijlage: Planningfotoplaatjesactie.pdf

Inloggen op het DWF? Klik dan hieronder:

HoofdsponsorsKledingsponsors

Bekijk alle sponsoren
Goudsponsors

Bekijk alle sponsoren
Vandaag jarig
  • Marc Vissers
Mededelingen
Uitslagen
DO25-2 V.M.H.C. Geel-Zwart DO25-2 1-6
D1 HC Nova D1 1-3
D2 HCAS D2-O 4-4
D3 V.M.H.C. Geel-Zwart D3 3-1
D5 HC Grave D1 2-6
DO25-1 HC Gemert DO25-4 12-1
H2 HCAS H2-O 4-1
H30-1 Oss H30-2 3-3
H4 HC Etten-Leur H5 8-2
H5 HC Cranendonck H1 3-4
Alle uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Alle verslagen
KNHB Naar de KNHB Site


Naar de hockeykampen Site