Je bent hier: De Hopbel → Nieuws
 
Handige links
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
DE HOPBEL

Bezoekadres

Schijndelse Mixed Hockey Club 

De Hopbel

Sportpark "Rooiseheide"

Rooiseheide 18

5481 SG Schijndel

Tel.: 073-5430621

Postadres

Postbus 339

5480 AH Schijndel

E-mail/Website

[email protected]

www.dehopbel.nl

Vorige pagina

Start clubscheidsrechtersopleiding 8 of 15 april (ouders zijn ook welkom!)

Beste leden, ouders en andere hockeyfanaten

Op maandag 8 april 20:30 en op maandag 15 april 19:30 vindt een kick-off van de opleiding plaats. Je dient bij een van de 2 dagen aanwezig te zijn. De kick-off wordt gegeven door Rik van Geffen (coach heren 1)+ Tom Driessen (bondsscheidsrechter) en zal ongeveer 15 tot 20 minuten duren. Tijdens de kick-off controleren we je gegevens in LISA, lopen we de opleiding door, laten we je de e-learning zien, hoe je inlogt en is er een kans om vragen te stellen.De opleiding maar 75 minuten en is thuis te volgen. Op maandag 22 april is er nog een korte workshop fluiten van +/- 30 minuten. Je bent niet verplicht om hierbij aanwezig te zijn, maar je hebt hier wel de mogelijkheid om vragen te stellen. Ook worden de belangrijkste regels en tips voor je examen besproken.

Waarom de opleiding tot clubscheidsrechters ?
De opleiding wordt om 2 redenen aangeboden. Ten eerste wordt je eigen spel beter en het hockeyen leuker als je de regels van het hockey beter begrijpt. Ten tweede moeten de wedstrijden op zaterdag (en later op zondag) worden gefloten. Zoals elke vereniging zijn wij een vereniging voor de leden door de leden. Iedereen draagt dus zijn steentje bij. Elk lid fluit maximaal 3 รก 4 keer per jaar. Dus ongeveer 2 keer per seizoenshelft.

Vindt je het als ouder ook leuk om de regels wat beter te begrijpen en af en toe een wedstrijd te fluiten. Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan de opleiding!

Examen van de opleiding
Het examen vindt plaats op maandag 6 mei om 19:30 of maandag 13 mei 19:30. Je mag zelf aangeven op welke dag je je examen wil doen. Mochten beide dagen niet uitkomen dan kan je in overleg met Rik van Geffen een andere datum prikken. Je doet je examen thuis achter een pc/laptop. Hiervoor krijg je op de dag zelf een link gestuurd. De link is een uur beschikbaar en zodra je ingelogd bent heb je 40 minuten tijd om de toets af te ronden. De eerst volgende werkdag krijgen we de resultaten toegestuurd.

Herkansing
Mocht je het examen de eerste keer niet gehaald hebben dan wordt er op 27 mei 19:30 een herkansing gepland. Mocht je deze datum niet kunnen dan kan je in overleg met Rik een nieuwe datum bespreken.

Inloggen op het DWF? Klik dan hieronder:

HoofdsponsorsKledingsponsors

Bekijk alle sponsoren
Goudsponsors

Bekijk alle sponsoren
Vandaag jarig
  • Marc Vissers
Mededelingen
Uitslagen
DO25-2 V.M.H.C. Geel-Zwart DO25-2 1-6
D1 HC Nova D1 1-3
D2 HCAS D2-O 4-4
D3 V.M.H.C. Geel-Zwart D3 3-1
D5 HC Grave D1 2-6
DO25-1 HC Gemert DO25-4 12-1
H2 HCAS H2-O 4-1
H30-1 Oss H30-2 3-3
H4 HC Etten-Leur H5 8-2
H5 HC Cranendonck H1 3-4
Alle uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Alle verslagen
KNHB Naar de KNHB Site


Naar de hockeykampen Site