Je bent hier: De Hopbel → Nieuws
 
Handige links
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
DE HOPBEL

Bezoekadres

Schijndelse Mixed Hockey Club 

De Hopbel

Sportpark "Rooiseheide"

Rooiseheide 18

5481 SG Schijndel

Tel.: 073-5430621

Postadres

Postbus 339

5480 AH Schijndel

E-mail/Website

[email protected]

www.dehopbel.nl

Vorige pagina

12e Verbunt Keepersclinic

Aan alle jeugdkeepers/sters (D t/m A)

De jaarlijkse ARES VERBUNT HOCKEY KEEPERSCLINIC m.m.v. Haloks keepersschool en Martijn Drijver

vindt dit jaar plaats op zaterdag 20 oktober 2012 bij HC Ares te Apeldoorn. Tijdens deze 12e clinic begeleiden ervaren keepers de deelnemers bij allerlei uiteenlopende, nieuwe en uitdagende oefeningen. We hebben weer een groot aantal KNHB-geschoolde keeperstrainers bereid gevonden om aan deze clinic hun bijdrage te leveren.

Sam van der Ven (3e keeper Nederlands herenelftal en keeper HGC) en Martijn Drijver (keeperstrainer Nederlands herenelftal) verzorgen deze dag een fantastische demonstratie. ‘s Ochtends wordt de C- en D-jeugd getraind en’s middags is de A- en B-groep aan de beurt. Alle oefeningen vinden verdeeld over onze kunstgrasvelden plaats. Hoe meer deelnemers, hoe gezelliger het wordt en hoe meer er ook van elkaar geleerd kan worden!

Maar wees er wel snel bij, want we kunnen maar een beperkt aantal keepers plaatsen en tot nu toe hebben we elk jaar nog mensen moeten teleurstellen. Onze sponsor, Verbunt Hockey, is bij de clinic aanwezig om gratis kleine reparaties te verrichten. Deelnemers aan de clinic krijgen 20% korting op het gehele OBO-assortiment! De kosten per keeper zijn € 27,50. De inschrijfkosten dienen voor 9 oktober overgemaakt te zijn op rek.nr. 10.31.08.726 t.n.v HC Ares o.v.v. van keepersclinic en het inschrijfnummer. Voor meer informatie en aanmelden: www.areskeepersclinic.nl

Graag tot ziens op 20 oktober op de ‘Ares Verbunt Hockey Keepersclinic 2012’

Met vriendelijke groet,
HC Ares
Organisatie Keepersclinic (aanmelden svp via de website, alleen voor dringende vragen: [email protected])Inloggen op het DWF? Klik dan hieronder:

HoofdsponsorsKledingsponsors

Bekijk alle sponsoren
Goudsponsors

Bekijk alle sponsoren
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Mededelingen
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Alle verslagen
KNHB Naar de KNHB Site


Naar de hockeykampen Site