Je bent hier: De Hopbel → Nieuws
 
Handige links
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
DE HOPBEL

Bezoekadres

Schijndelse Mixed Hockey Club 

De Hopbel

Sportpark "Rooiseheide"

Rooiseheide 18

5481 SG Schijndel

Tel.: 073-5430621

Postadres

Postbus 339

5480 AH Schijndel

E-mail/Website

[email protected]

www.dehopbel.nl

Vorige pagina

Oliebollentoernooi/Ouder-kindzaalhockeytoernooi

Ouder – kind toernooi zaalhockey

 

Sinds vorig jaar organiseert de zaalhockeycommissie voor de E–teams van hockeyclubs De Hopbel, Heesch, Berlicum en HDL een oliebollentoernooi op de zaterdag tussen Kerstmis en Nieuwjaar in de Zuideinderparkhal.

Dit is een hele leuke dag waarop veel E-teams in Schijndel partijtjes zaalhockey spelen en vooral veel oliebollen eten. Het oliebollentoernooi wordt dit jaar op 27 december gehouden. Hiervoor hebben de coaches van de E-teams al een uitnodiging ontvangen en net als vorig jaar doen de meeste teams van alle verenigingen weer mee.

 

Dit jaar willen we deze activiteit uitbreiden en omdat het ook de tijd van het jaar is om eens stil te staan bij anderen, doneren we de opbrengst van het weekend aan een goed doel, de Stichting Sport Helpt. Dit is een stichting die opgezet is door Rogier Hofman en Tim Jenniskens, twee bekende hockeyers van het Nederlands elftal. Deze stichting zorgt voor droomontmoetingen tussen ernstig zieke kinderen en bekende sporters. Meer informatie over de stichting staat op hun website www.sporthelpt.nl of in het volgende filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=MzEAjdXIijs

 

Op zondag 28 december willen we alle D- en C-teams van De Hopbel, Heesch, Berlicum en HDL de gelegenheid geven om in de hal met hun team een wedstrijdje tegen hun ouders te spelen.

Bij het veldhockey is de ouder-kindwedstrijd altijd een groot succes en leren de ouders vooral dat het allemaal niet zo gemakkelijk is. Nu kunnen ze die ervaring ook opdoen in de zaal!

Het aantal teams dat mee kan doen is beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent.

Omdat de zaal gehuurd moet worden, zal er per team een bijdrage van 20 euro gevraagd worden. Daar krijg je dan wel onbeperkt oliebollen en een leuke wedstrijd voor terug. De kantine van korfbalclub De Boemerang is de hele dag open, dus er kan nog nagesproken worden over elk terecht of onterecht doelpunt. Een gedeelte van de opbrengst van het toernooi en van de opbrengst van de kantine gaat ook naar de Stichting Sport Helpt.

 

Er wordt 5 tegen 5 gespeeld, zonder keeper. Zaalhockeysticks worden door de commissie ter beschikking gesteld. Gymschoenen geschikt voor een zaal zijn verplicht. De wedstrijd duurt 2 x 25 minuten met een korte pauze tussendoor.

 

We begrijpen dat de competitie nog roet in het eten kan gooien, maar voor nu willen we graag weten of er voldoende belangstelling is.

 

Stuur dus als je team mee wil doen voor 15 november een mail naar de zaalhockeycommissie ([email protected] ). Inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst van de mail. Nadere details volgen.

 

Wij hebben er zin in, jullie hopelijk ook.

 

De zaalhockeycommissie


Inloggen op het DWF? Klik dan hieronder:

HoofdsponsorsKledingsponsors

Bekijk alle sponsoren
Goudsponsors

Bekijk alle sponsoren
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Mededelingen
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Alle verslagen
KNHB Naar de KNHB Site


Naar de hockeykampen Site