Je bent hier: De Hopbel → Nieuws
 
Handige links
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
DE HOPBEL

Bezoekadres

Schijndelse Mixed Hockey Club 

De Hopbel

Sportpark "Rooiseheide"

Rooiseheide 18

5481 SG Schijndel

Tel.: 073-5430621

Postadres

Postbus 339

5480 AH Schijndel

E-mail/Website

[email protected]

www.dehopbel.nl

Vorige pagina

KusDeScheids Toernooi

Woensdag 26 oktober hele dag (herfstvakantie) voor de A en B jeugd.  Geef je op via [email protected] en geef de namen door van de vier personen van jouw team die aan dit toernooi deelnemen.

Elk team bestaat uit vier spelers (het hoeven geen spelers uit je eigen team te zijn, dus je mag ook mixen met andere teams). Er zullen net als vorig jaar balken gelegd worden op veld 1, iedere wedstrijd heeft een speelveld van 17 bij 23 m, de jongens fluiten de meiden en de meiden fluiten de jongens, de wedstrijd begint met een kus van de scheids. De winnaars van het toernooi krijgen een prijs in de lijn van het thema van het toernooi. Afhankelijk van het aantal deelnemers speelt Ieder team 3-4 wedstrijden + een wedstrijd tegen “het andere geslacht”, alles is wel afhankelijk van de aanmeldingen natuurlijk. Meld je dus snel aan, want het toernooi gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Vorig jaar waren er ongeveer 50 deelnemers, het was een vrolijk en sportief toernooi. Reacties tot uiterlijk 15 oktober. Coaches zijn niet nodig (wel welkom), het is een toernooi door en voor de jeugd, de grootte van de teams maakt coaching overbodig.

Voor de lunch zorgt Nick School weer voor drinken en een warme hap. De deelnamekosten bedragen € 5,-- per deelnemer (wacht even met betalen totdat duidelijk is of het toernooi doorgaat).

Namens de organisatie Ton Keetels (06-22922281) en Nick School (onze barbeheerder)


Reageren op het nieuws?

Inloggen op het DWF? Klik dan hieronder:

HoofdsponsorsKledingsponsors

Bekijk alle sponsoren
Goudsponsors

Bekijk alle sponsoren
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Mededelingen
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Alle verslagen
KNHB Naar de KNHB Site


Naar de hockeykampen Site